.

.

45ШТ Ластични Връзки За Коса, Големи Здрави Гумени Ленти с Висока Еластичност-диаметър 56 mm за Жени, Момичета с Дълги Тежки Дебели Къдрава Коса, Силни притежателите н?

45ШТ Ластични Връзки За Коса, Големи Здрави Гумени Ленти с Висока Еластичност-диаметър 56 mm за Жени, Момичета с Дълги Тежки Дебели

BGN 2.12
Продукти

1.Здрав и еластичен : Нашите наградата hairbands са изработени от високо еластичен материал, могат да държат на косата е здраво и не е лесно да се изгуби нагоре. 2.Обилно количество : 45шт трайни и високи еластични гумени ленти за коса са вързани, достатъчно за ежедневна употреба или за споделяне с близки и приятели, добро качество и обилно количество ви служи дълго време. 3.Класически цвят : Класически черни вратовръзки за коса лесно се съчетават с всички ваши нарядами и прически, а също така показват на вашия вкус. 4.Добре опакован : Нашите ластични връзки за коса са опаковани в симпатична торбичка ziplock, лесно да се съхранява в офиса, у дома и удобен за носене в чантата си по време на пътуване.ТОПЛИ СЪВЕТИ : Моля, дръжте ги далеч от деца на възраст под 3 години, за да се избегне задушаване и преглъщане. 5.Нашето обещание : 100% Връщане на парите или за замяна, ако всяко недоволство нашите панделки за коса.Вие НИЩО НЕ РИСКУВАТЕ!.

R

Добавки за продукти