.

.

COSYHOMY Бескаркасная Душ Вратата, Единични, Плъзгащи се Врати Душ, 3/8Лесно очищаемая Прозрачно Темперирано стъкло Душ вратата с отлично оборудване от неръждаема стом?

COSYHOMY Бескаркасная Душ Вратата, Единични, Плъзгащи се Врати Душ, 3/8Лесно очищаемая Прозрачно Темперирано стъкло Душ вратата

BGN 61.52
Продукти

✅РАЗМЕРА на заден, за дясното или лявото отвора на вратата, в съответствие с вашата конкретна план. ✅ОБЗАВЕЖДАНЕ : 24hrs солено пръскане испытало агрегат колела от неръждаема стомана голям със система Антискок. ✅СТЪКЛО : закалено стъкло, сертифицирано ANSI, с водоустойчиви покрития и устойчиви на петна покритие за по-гигиеничной среда. ✅МОНТАЖ : до 4 см в ширина и 1/4 инча за регулиране на отвес (нередности) стени.Разполага с видео - инструкции и удобни инструменти за инсталация. препоръчително е да използвате проводници екип от 2-ма души или професионалисти. ✅ГАРАНЦИЯ душ вратата почистване с гаранция 2 години.Нашият екип за поддръжка, базирана в САЩ, предлага навременна подкрепа за вашите проблеми и подмяна на части.COSYHOMY е професионален производител, специализирана в производството и разпространението на хигиенни продукти вече повече от 10 години.Постигането на нашите патенти за дизайн допринася нашия опитен отдел за изследвания и развитие.Ние непрекъснато се фокусираме върху изобретения и усовершенствованиях на структурата и дизайна на нашите продукти.Предлага лаконичен, модерни и луксозни душ врати за нашите клиенти, ние създаваме приятна и спокойна душ среда.Целият от нашия материал ще 100% входящ проверка, преди продуктите.Освен това, визуална проверка, изпитване физиологичен разтвор, спрей, тест закалено стъкло и тест за лесно почистване ще се проведе на целия производствен процес.Най-накрая, душ врати COSYHOMY ще бъдат напълно почистени, проверени и предадени преди опаковането и изпращането на нашите клиенти.Приемането на принципа за осигуряване на по-добро качество на продукти за клиенти прави COSYHOMY се открояват на пазара.Визия COSYHOMY се състои в това, да предоставят на купувачите премиум изживяване за пазаруване.Всякакви проблеми или въпроси относно нашите продукти и подкрепа ще намерят отговор в рамките на 12 часа от нашия професионален екип, продажби.Всеки дефектен компонент, не е причинен от човек или сила на мажорными обстоятелства, подлежи на безплатна подмяна в рамките на 10 години.

R

Добавки за продукти