.

.

IZEO Китайската Каллиграфическая четка, Четка За Рисуване, Четка За писане, Канджи, Японска четка за рисуване Sumi(3 броя)

IZEO Китайската Каллиграфическая четка, Четка За Рисуване, Четка За писане, Канджи, Японска четка за рисуване Sumi(3 броя)

BGN 6.39
Продукти

1.Комплекта е от три размера : големи+средни+малки косата*Диаметър*Дължина : L : 3,5 см* 1,2 cm*24 cm(инча); M : 3 см* 1 см.*24 cm(инча); S : 2,5 см.*0,8 см*24 cm(инча). 2.Материал : Изработен е от дърво, с гладки и нежни пластове , четка ще ви даде добър опит. 3. Четка за волчьих коса притежава еластичност и силен усвояването на мастилото, което е подходящо за начинаещи(Забележка : това не е вълк-като коса, това е екологично направено, за да се почувствате като текстура волчьих на косата). 4. Ръчна четка за писане е добре за акварельной живопис, китайска калиграфия, а също така е чудесен подарък за баба калиграфия. 5. За първи път внимателно натиснете четка с пръстите си, а след това изплакнете с лепило за студена вода и ръка почистете плаващи косата.Това е нормално за малко плаващи коса и бъдете внимателни : не се накисва във вряща вода, което ще доведе до спад на косъм четки и дори главата на четката. 6. 100% гаранция за удовлетворение : Ако не сте доволни от продукт или услуга, просто поискайте връщане или замяна.

R

Добавки за продукти