.

.

Притежателите на Расточных Пръти SHB Притежателите Расточных Пръти Струг Струг Инструмент Расточный Прът SHB 16-10 Притежателя на CNC Дръжка Аксесоари за металообработ?

Притежателите на Расточных Пръти SHB Притежателите Расточных Пръти Струг Струг Инструмент Расточный Прът SHB 16-10 Притежателя

BGN 10.87
Продукти

Висока точност, висока стабилност на затягане, стабилна производителност на труда.Изработен е от цементированного карбидного материал, не е лесно да се повреди, е податлив на корозия и висока твърдост.Отлично качество на изработка, този расточный човек може напълно да замени стария.Модел на ясно изразена, първото число представлява диаметъра на продукта, а втората редица е диаметърът на затягане на инструмента.С малки размери, лесни за носене и съхранение, удобен за използване и много практичен.Функция : 1. Изработен е от цементированного карбидного материал, не е лесно да се повреди, е податлив на корозия и висока твердости2. Висока точност, висока стабилност на затягане, стабилна производителност работы3. Модел на ясно изразена, първото число представлява диаметъра на продукта, а втората редица е диаметърът на затягане инструмента4. Отлично качество на изработка, този расточный човек може напълно да замени стария one5. С малки размери, лесни за носене и съхранение, удобен за използване и много практичностьспецификация : Тип на продукта : Струг Струг инструмент Расточный БарМатериал : цементированный карбид Определяне : машина за висока точност на струг вътрешен диаметър на притежателя на инструмента/малък диаметър CNC специален държач на инструмента Диаметър на продукта : прибл. Диаметър на инструмента 16 мм / 0,6 мм : прибл. 10 мм / 0.4 in Package Списък : 1 x Струг Струг инструмент Расточный бар.

R

Добавки за продукти