.

.

CYHO Чиния Бързо Сушени, Набор от аксесоари в хотела;Училище;Кухня;Ночлежке;Трапезария;Кухня, 238x148x30(ММ), кафяв, 3 бр. Съдове за готвене Сервировочная Прибори Плот и Кух?

CYHO Чиния Бързо Сушени, Набор от аксесоари в хотела;Училище;Кухня;Ночлежке;Трапезария;Кухня, 238x148x30(ММ), кафяв, 3 бр. Съдове

BGN 12.62
Продукти

Гладка глазура, лесен за почистване.Продукт е трудно да потъмнява поради неговата гланцов цвят.Той не се страхува от падане поради ъпгрейд и удебеляване на продукта.Никакви мехури, отлична плътност.Гладка и кръг, без порязвания на ръцете.Приложими случаи : Хотел;Училище;Кухня;Ночлежка;Трапезария;Готвене;Сладкарница;Вила;Място за печене;домакинство Цвят : кафяв Материал : Меламин Форма : Неправилна форма на Общ нето тегло : 435(г) Дължина : 238(мм) Ширина : 148(мм) Височина : 30(мм) Капацитет : 150(мл) на Помещение и включва : 3 бр. Прибори Маса плот, Плот и Кухненски прибори Характеристики : Гладка глазура, лесен за почистване.Продукт е трудно да потъмнява поради неговата гланцов цвят.Той не се страхува от падане поради ъпгрейд и удебеляване на продукта.Никакви мехури, отлична плътност.Гладка и кръг, без порязвания на ръцете.Хранителни контактни материали-това е хигиена и безопасност.Той може да се увеличи капацитетът за крупнокалиберной дизайн, може да се използва за съхраняване на различни продукти без да се засяга чувството за вкус.Устойчив на високи температури и горещини.Забележка : Не поставяйте го на високо място, за да се избегне нараняване.В името на вашата физика, моля, сменяйте купа.

R

Добавки за продукти