.

.

Метална чиния Десерт Day Of The Dead за Хелоуин - Аксесоари за партита - Печатна Прибори - Печатни Чинии и Чаши - Хелоуин - 8 бр.

Метална чиния Десерт Day Of The Dead за Хелоуин - Аксесоари за партита - Печатна Прибори - Печатни Чинии и Чаши - Хелоуин - 8

BGN 11.46
Продукти

Украсени метални черепи и ярки цветя модел, тези чинии "Денят на мъртвите" наистина ще блесне по време на почивката.Малки чинии са подходящи за вашите празнични десерти Диаметър de los Muertos и закуски с размер на хапка.За да завърши своята тема, се купуват на нашия сайт смели декорации и аксесоари за партита!Отпечатано фолио.Военно дело. (8 бр. за единица) 7" Не микровълнова печка.Украсени метални черепи и ярки цветя модел, тези чинии "Денят на мъртвите" наистина ще блесне по време на почивката.Малки чинии са подходящи за вашите празнични десерти Диаметър de los Muertos и закуски с размер на хапка.За да завърши своята тема, се купуват на нашия сайт смели декорации и аксесоари за партита!Отпечатано фолио.Военно дело. (8 бр. за единица) 7" Не микровълнова печка.

R

Добавки за продукти