.

.

SIUSIO 20 г Лазерен Сребърен Буци Блясък Пеперуда Блясък на Ноктите Художествени Накити Аксесоари-Тънки Холограма на Люспи за Дизайнер или Начинаещи направи си САМ Ди?

SIUSIO 20 г Лазерен Сребърен Буци Блясък Пеперуда Блясък на Ноктите Художествени Накити Аксесоари-Тънки Холограма на Люспи за

BGN 4.79
Продукти

Уникалната технология на оцветяване : Приемане на специална лазерна технология, тези искри демонстрират различни ухилен ефекти под различни ъгли.Изискан пакет : ние използваме рафинирани и малки кутии за опаковане на лак за нокти, който е подходящ за съхранение, пренасяне клиенти и удобна за използване по време на пътуване.Лекотата на използване и отстраняване : Тези искри са лесни за използване и отстраняване, и начинаещите могат лесно да се направи ноктите в домашни условия, което може да намали посещение на маникюрного салон и да ви спести повече време и пари.Широко приложение : Можете да използвате тези пайети за декорация на своите нокти.Той е подходящ и за тялото, лицето, поздравителни картички, обувки, своята практика за телефон, портмонета,занаятите, които са много подходящи за всички ваши блестящи нуждите на занаятите.В еднаква степен това се отнася и за фестивали и до вечеринкам.Гаранция за качество : На всички въпроси ще бъде отговорено в рамките на 24 часа и 100% гаранция за връщане на парите, ако стоката е повредена или с основен проблем на качеството.Защо да изберете SIUSIO Красотата SIUSIO-това са продукти с високо качество на разумни цени.Ние сме специализирани в фалшиви нокти/машини за нокти в продължение на години.Ние можем да се похвалим с отлично обслужване на клиентите с най-висок рейтинг на задоволство, както и нашият екип от представители е готова да ви помогне от понеделник до петък, от 9 : 30 ч. до 5 : 30 ч. тихоокеанско време.Как да използвате : 1. Изберете цвета на лака за нокти и използвайте пайети пеперуди. 2. Нанесете основен слой.Той се нуждае от вас, за да защитава вашите нокти. 3. Нанесете с върховете на пръстите или с четка натиснете върху блясък на ноктите.Можете да ги покрие изцяло, или може да имате едно блестка на нокти, или може да имате произволен брой пайети на ноктите си. 4. Нанесете топ лак, за да се предотврати падането на искри пеперуди.Съвети : 1.Продуктът може да има разлика в цвета на различни екрани на дисплея 2.Дръжте го далеч от деца на възраст под 5 години.Съдържание на пакета : Флакон пеперуди с пайети 20гр.

R

Добавки за продукти