.

.

Travel Jewelry Organizer-Характеристики розово злато-Jewelry Case-Travel Jewelry Bag-Jewelry Roll-Jewelry Storage for Watch, Ring, Necklace, Bracelet and Earring-Луксозен калъф за бижута (черен)

Travel Jewelry Organizer-Характеристики розово злато-Jewelry Case-Travel Jewelry Bag-Jewelry Roll-Jewelry Storage for Watch, Ring,

BGN 10.37
Продукти

♥Маслен, мек водоустойчив материал : Висококачествено кадифе плат създава луксозно изявление по време на пътуване. ♥ No Tangle Design : Запазва вашите най-ценни бижута от заплитане по време на пътуване, с много места за съхранение, за да запазите вашите колиета, гривни, обеци и пръстени в безопасност и сигурност. ♥ Акценти от розово злато : С красиви акценти от розово злато тази чанта-органайзер за бижута ще запази вашите аксесоари в безопасност, а също така ще направи окончателно изложение за мода. ♥ Идеална идея за подарък : Идеален подарък за вашата майка, сестра, дъщеря или най-добрите приятели. ♥ Размери : 9.7 L x 6.1 W x 2.0 H (инча) Е идеален, за да се побере във вашия куфар, чанта или дори в чантата си.Нашата луксозна чанта-органайзер за бижута от розово злато е с перфектен размер за съхранение и защита на вашите бижута, независимо от това, дали сте вкъщи или по време на пътуване.Просто закрепете на своите аксесоари щракне или в една от чанти за съхранение, за да са в безопасност по време на пътуване.Избягвайте сложните орнаменти и имайте лесен достъп до всичките си любими неща в една удобна чанта.С гордост разработен в Тексас ветеран на малкия бизнес.Размер : 9,7 x 6 x 2 инча.

R

Добавки за продукти