.

.

Ticuenicoa 7x5ft Свети Валентин Фон за Фотосесия Черно Дърво на Стената Снимки на Фона на Блясъка на Светлините на Цветен Фон Червени Рози за Декорация на Любителите на По?

Ticuenicoa 7x5ft Свети Валентин Фон за Фотосесия Черно Дърво на Стената Снимки на Фона на Блясъка на Светлините на Цветен Фон

BGN 13.59
Продукти

Размер : 7(Ш) х 5(В) фута /2.1 m ширина х 1,5 м височина.Материал : Професионална кърпа за фотография, тънък винил, без джобове на един стълб, компютърни печат с ярък цвят.Характеристика : Лек, лесно се сгъва и да се пренася, лесен за почистване, здрав и издръжлив, изображения с висока резолюция, рисуване на реалистична, художествен ефект.Приложение : Декори за партита, тържества, сватби, рожденни дни, новородени, деца, възрастни и т.н. идеален за студийната, клубна, событийной или домашна снимки и т.н. Топли съвети : Продуктът включва само фон.Фон не е водоустойчив, моля, не мийте си във водата, ако той е мръсен, можете да използвате влажна кърпа, за да избършете го.Той ще бъде изпратен в сгънат вид, можете да се сгуша в една тръба за една нощ или за по-дълго, за да премахнете гънка.При необходимост може да се прогладить фон с обратна страна(без изображение) за премахване на бръчки.

R

Добавки за продукти