.

.

Открит Хелоуин банер Украса, Хелоуин Банер, Хелоуин верандата Знак за Трик-или-лечение и честит Хелоуин Банер да се използва за украса на входната врата на Хелоуин ?

Открит Хелоуин банер Украса, Хелоуин Банер, Хелоуин верандата Знак за Трик-или-лечение и честит Хелоуин Банер да се използва за

BGN 7.19
Продукти

【Творческа обстановка за Хелоуин】 : Украсете своето веранда/вход тези забавни и уникални марки на Хелоуин, на банери с надписи "Happy Halloween" и "Trick or Treat", за да привлече гости, и да попълните вашия дом духа на Хелоуин. 【Модно бижу Хелоуин】 : Нашите декоративни марки ще направят верандата специален и наистина ще доведе двора си в празничния дух с банери с различни класически дизайнами, като скелети, паяци, призраци, тикви, прилепи, очните ябълки и джуджетата на Хелоуин, което означава късмет. 【Качествен материал】 : Банер е изработена от висококачествен полиестер 600 D, която е устойчива на атмосферни влияния, за почистване и трайни и могат да бъдат използвани за вътрешни и външни дисплеи. 【Перфектен размер】 : Банер измерва 71in x 12in и сглобени от полюсите и на струните.Долу има две дупки за окачване на тежки предмети, за да банер не развевался на вятъра. 【Прилагането на】 : Този банер ще е обесен в дома си, двор, веранда, входната врата, прозорец, стена, антре и така нататък, засилвайки атмосферата на Хелоуин.Всеки, който мине покрай него, ще бъде дълбоко потърсена.Най-добрата украса за Хелоуин Е чудесен добре дошли знак и ще се превърне в чудесен акцент към вашия веранда/входната врата, прозорец или хола.Той допълни вашите празнични украси.Включително банери inch Happy Halloweeninch и inch Trcik или Treatinch, поздравете гостите класически удобства за добре дошли думи, и гостите ще бъдат приятно изненадани от вашите приготовлениями.Банер на верандата на Хелоуин-един чудесен начин за отбелязване на празника, поздрави любопитни нарушители на спокойствието, да зарадва гостите и им позволи веднага да се разтвори в духа на Хелоуин!Спецификация Материал : 600 D полиестер плат Размер : 180x30cm / 71x12in Цвят : orange характеристика на 1. Знамето е ключалката в долната част на лого, за да ги свърже в ветровити дни. 2. Тези знаци верандата ще бъдат добавени към вашия декориране на дома на Хелоуин и ще направи вашето верандата по празник. 3. Вие ще получите много комплименти от хора, които обичат подвохи или лакомства. 4. Той добре може да издържа на лошото време.Моющийся, издръжлив и лесен за съхранение в продължение на много години.

R

Добавки за продукти