.

.

WDDS Силовата Тренировка Стойка За Дъмбели,Тежки Стойка За Щанга,Поставка За Съхранение на Гири,Мултифункционален Домашен Фитнес Зала Фитнес Сила-Часова рецепция.

WDDS Силовата Тренировка Стойка За Дъмбели,Тежки Стойка За Щанга,Поставка За Съхранение на Гири,Мултифункционален Домашен Фитнес

BGN 46.08
Продукти

[Стойка за дъмбели приема I-образно основата] : това е ултра-стабилна и удебелена стоманена плоча.Основата на стелажи за гири допълнително включва PVC-калъф за краката, за да защити вашите подове. [Широко приложение] : Стойка за гири може да се използва за фиксирани дъмбели, залепени гири, оцветени гири, потопяеми гири и други спецификации на гири. [Триъгълна структура] : научен дизайн, триъгълен структура е по-твърда и по-стабилна; изберете гайки M10, които не отпадат и не заржавеют. [Компактен дизайн] : Тази стойка за дъмбели е с ергономичен дизайн с компактно пространство за съхранение, което може да поставите на поставка във всяко положение у дома или в салона. [Лесна за употреба] : прът подходящ за пазу мряна, стягане на разумни, лесно поставяне и взема, и той е лесен за използване. ◆ Тази стойка за дъмбели, която е много подходяща за спорт на закрито и фитнес.Може да се използва с гири, да ви придават ефект на корекция, за да донесе комфорт и да ви направи по-здрави упражнение.◆ Може да се използва с гири за тренировка на мускулите навсякъде : за тренировка на ръцете, на гръдните мускули, коремните мускули, мускулите на гърба и т.н.◆ Диаметър на подвесного прът е 25 мм. При използване на гири вътрешно дупка гири трябва да бъде ≥26 ммспецификация : ★ Заглавие : стойка за дъмбели (без гири)★ Материал : стомана★ Цвят : черен★ Фитнес-оборудване, подходящ за съхранение на : dumbbells Note : * Този продукт се продава само на стелажи за гири и не съдържа други референтни обекти.* Поради различните измервателни инструменти и техники са възможни грешки в 1-3 см!Опаковъчен лист : 1* стойка за дъмбели.

R

Добавки за продукти