.

.

PS2 към Wii Gamepad Гейм контролер, адаптер PS / PS2 геймпад за конзола wii с кабел 30 cm, щепсела и да играе, здрав и дълъг живот (бяло).

PS2 към Wii Gamepad Гейм контролер, адаптер PS / PS2 геймпад за конзола wii с кабел 30 cm, щепсела и да играе, здрав и дълъг живот

BGN 12.55
Продукти

Това е специално разработен конвертор, който свързва геймпад за PS/PS2 с маншет за wii.Plug и play : няма нужда да изтеглите някакви драйвери, удобно и бързо.Играйте игри с контролер на Wii, PS2 лесно с помощта на този адаптер.Свързващ кабел е с дължина 30 см и е много удобен и практичен.Изработен от висококачествена ABS, с компактен дизайн, той е здрав и има дълъг срок на служба.Характеристики : 1. Това е специално разработен конвертор, който свързва геймпад за PS/PS2 с маншет за wii. 2. Plug и play : няма нужда да изтеглите някакви драйвери, удобно и бързо. 3. Играйте игри с контролер на Wii, PS2 лесно с помощта на този адаптер. 4. Свързващ кабел е с дължина 30 см и е много удобен и практичен. 5. Изработен от висококачествена ABS, с компактен дизайн, той е здрав и има дълъг срок на служба.Техническа спецификация : Материал : ABS Цвят : бял Дължина на кабела : 30 см / 11.8 in Размер : 7 * 5.5 * 1.5 см / 2.8 * 2.2 * 0.6 Тегло : прибл. 94 г Осъществяване Списък : 1 * Конвертор.

R

Добавки за продукти